Kom in contact

Adresgegevens:
Fotocursus.nl Ab Baart
Cursussen worden gegeven in de mooiste omgeving van de regio:

Huys Egmont:
Slotweg 46
1934CN
Egmond aan den Hoef (tegenover de ruïne van het Slot van Den Hoef)

Per openbaar vervoer?
Met de trein naar Alkmaar. Verder met een goede busverbinding naar Egmond ad Hoef.
Halte Kalksovenweg/Slotweg (1 vd eerste halten)
200m lopen. (zie routekaart hieronder). 

kaartnaarhuysegmgroot.pdf

IBAN NL34 RABO 0336429878

Telefoon: 06 53260327
(van maandag t/m vrijdag tijdens kantooruren)

E-mail: info@abbaart.nl info@abbaart.nl  Adres atelier: Vennewatersweg 21-17 1852PT Heiloo

 

Aanmelden

Heeft u gekozen voor een cursus en de betaling gedaan (vermeld bij de cursus) dan verwerken wij de inschrijving en onderhouden het contact.  
Een kleine week voor de aanvang krijgt u aanvullende informatie.

Wilt u meer info na de inschrijving mail of bel dan.

Klanten aan het woord

"Het was een gezellige en leerzame dag! Lila heeft ook veel geleerd. Ze is naar eigen zeggen “van 0 naar 20” gegaan. Bedankt"

- Mirjam Tervoort

"Beste Ab, jouw fotocursus op 13 augustus j.l. was voor mij een uitkomst om mijn ervaring in het maken van foto\'s een goede lift te geven."

- Marien Druiven

"Goedemiddag Ab, Bedankt voor je geduld en je ontzettend goede uitleg. Ik heb genoten afgelopen zaterdag. Bedankt, en wie weet tot de volgende cursus."

- Carl Gräfe

"Ik vond het ook een hele leuke excursie, het was geweldig weer, de groep was leuk, het landschap prachtig én de begeleiders leuk. 12 september"

- Gerda Dekker

"Ab ik heb gisteren een leerzame ochtend gehad was erg leuk en alle foto'szijn goed gelukt als je weer een excursie heb hoop ik weer eens mee te kunnen. 1 September.  "

- gertjan boots

"Ik, schoonvader van Tiny Dekker Koenen, heb de fotocursus/excursie heel erg leuk gevonden.  De cursus was een Vaderdag cadeautje van mijn kinderen met aanhang en kleinkinderen. Ik heb met veel plezier de uitleg aangehoord en weer leuke foto’s gemaakt in een omgeving waar ik anders nooit kom. 28 augustus."

- Peter Koenen

"Ik ben zaterdag 24 augustus voor de 3de keer mee geweest met Ab en Fred op fotoexcursie in de duinen bij Bergen. Ik kan er zo van genieten om heel vroeg op pad te zijn met mijn camera en zeker als Fred ons de vrije hand geeft in de natuur.  Ab geeft op een leuke en leerzame manier uitleg ook voor beginners. Het maakt niet uit met wat voor fototoestel je aan kom iedereen is welkom. Ab komt zo af en toe aan je vragen of het lukt en bekijkt je foto’s even op je toestel en geeft je tips waar nodig. Elk jaar heeft zo zijn eigen weerbericht….Het eerste jaar hadden we een enorme wolkbreuk gehad maar daardoor hele mooie landschapfoto’s kunnen maken. Het tweede jaar hadden we mist. Ook weer heel bijzonder. Dit jaar stond de heide heel erg mooi in bloei en waren er veel vlinders en libelles. Zo maak je toch elk jaar weer andere foto’s op de zelfde locatie. 27 augustus."

- Tiny Dekker

Top