Fotobedrijfsuitje met de leukste foto-locaties

Deze dag proberen we als workshop te laten gelden, maar met de nodige ontspanning.

Je kunt hiermee alle kanten op. Ook al gezien het aantal deelnemers van die dag. Neem contact met ons op! Vaak vindt het plaats in Egmond aan Zee.

Strand en duinen. Tussendoor het terras van een paviljoen! Misschien een bezoek aan de vuurtoren?

Het kan voor een ochtend/middag als een groot deel van de dag. Lunch kan geregeld worden. Vooraf hebben we meestal een lezing over de fotocamera en het fotograferen.

Inhoud

Aan de inwendige mens wordt gedacht: koffie, thee en de nodige versnaperingen zullen regelmatig worden verstrekt.

De dagindeling komt in overleg tot stand. Wij polsen wat jullie het fijnste vinden.

We kunnen uitleg geven over de fotografische kennis, maar ook verder gaan in de materie.

Uiteindelijk kan het fijn zijn als je jouw camera aardig weet te gebruiken. Individuele uitleg van de camera lukt vaak ook nog.

Er worden beelden met de beamer getoond van fotografische situaties met allerlei tips & tricks.

Afspreken van zo'n dag is meestal in Egmond aan Zee. In overleg ivm parkeermogelijkheden.

 

Wij weten de mooiste en leukste locaties om foto's te maken. Na de uitleg kunnen we op locatie foto's maken!

Soms kunnen we later nog wat beelden bekijken en zien wie de prijs van de dag krijgt!

Klanten aan het woord

"Het was een gezellige en leerzame dag! Lila heeft ook veel geleerd. Ze is naar eigen zeggen “van 0 naar 20” gegaan. Bedankt"

- Mirjam Tervoort

"Beste Ab, jouw fotocursus op 13 augustus j.l. was voor mij een uitkomst om mijn ervaring in het maken van foto\'s een goede lift te geven."

- Marien Druiven

"Goedemiddag Ab, Bedankt voor je geduld en je ontzettend goede uitleg. Ik heb genoten afgelopen zaterdag. Bedankt, en wie weet tot de volgende cursus."

- Carl Gräfe

"Ik vond het ook een hele leuke excursie, het was geweldig weer, de groep was leuk, het landschap prachtig én de begeleiders leuk. 12 september"

- Gerda Dekker

"Ab ik heb gisteren een leerzame ochtend gehad was erg leuk en alle foto'szijn goed gelukt als je weer een excursie heb hoop ik weer eens mee te kunnen. 1 September.  "

- gertjan boots

"Ik, schoonvader van Tiny Dekker Koenen, heb de fotocursus/excursie heel erg leuk gevonden.  De cursus was een Vaderdag cadeautje van mijn kinderen met aanhang en kleinkinderen. Ik heb met veel plezier de uitleg aangehoord en weer leuke foto’s gemaakt in een omgeving waar ik anders nooit kom. 28 augustus."

- Peter Koenen

"Ik ben zaterdag 24 augustus voor de 3de keer mee geweest met Ab en Fred op fotoexcursie in de duinen bij Bergen. Ik kan er zo van genieten om heel vroeg op pad te zijn met mijn camera en zeker als Fred ons de vrije hand geeft in de natuur.  Ab geeft op een leuke en leerzame manier uitleg ook voor beginners. Het maakt niet uit met wat voor fototoestel je aan kom iedereen is welkom. Ab komt zo af en toe aan je vragen of het lukt en bekijkt je foto’s even op je toestel en geeft je tips waar nodig. Elk jaar heeft zo zijn eigen weerbericht….Het eerste jaar hadden we een enorme wolkbreuk gehad maar daardoor hele mooie landschapfoto’s kunnen maken. Het tweede jaar hadden we mist. Ook weer heel bijzonder. Dit jaar stond de heide heel erg mooi in bloei en waren er veel vlinders en libelles. Zo maak je toch elk jaar weer andere foto’s op de zelfde locatie. 27 augustus."

- Tiny Dekker

Top