Individuele cursus

De cursus is bedoeld als je niet goed richting weet te vinden om een keuze te maken tussen bijvoorbeeld de Algemene (basis)cursus, de Vervolgcursus fotograferen, studiofotografie en daar een alternatief voor zoekt. Voor een planning kun je meestal heel snel aan de slag.

Je leert fotograferen nu wel heel snel

Denk bijvoorbeeld aan fotografen die een tijd lang zitten te tobben over allerlei moeilijke aspecten, of gelegenheidsfotografen die producten of andere zaken voor hun site willen vastleggen. Je kunt het niet beter treffen om het zo snel en doeltreffend mogelijk te leren met de Individuele cursus.

De individuele is één van de fijnste cursussen om te doen!

Specifieke wensen zoals de verlichting voor portretten graag van te voren melden.
Aansluitend of voorafgaand kun je ook voor technische kennis kiezen van camera, overig fotoapparatuur, Photoshop en/of andere programma's.

Kortom de Individuele cursus is één op de riem gesneden cursus.

Tijdsbesteding

Minimaal 2 uur bij de eerste keer.

Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld met meerdere personen een (groeps)cursus te doen, aangepast naar jullie wensen. Let wel dat het uurtarief boven de 2 personen in overleg gaat.

Betaling is contant na de cursustijd. Voor een afspraak graag mailen of bellen.

Uurtarief: € 58,- (t/m 2 personen) inclusief BTW. Het uurtarief kan lager zijn bij afname van duidelijk meer uren.

 

Klanten aan het woord

"Het was een gezellige en leerzame dag! Lila heeft ook veel geleerd. Ze is naar eigen zeggen “van 0 naar 20” gegaan. Bedankt"

- Mirjam Tervoort

"Beste Ab, jouw fotocursus op 13 augustus j.l. was voor mij een uitkomst om mijn ervaring in het maken van foto\'s een goede lift te geven."

- Marien Druiven

"Goedemiddag Ab, Bedankt voor je geduld en je ontzettend goede uitleg. Ik heb genoten afgelopen zaterdag. Bedankt, en wie weet tot de volgende cursus."

- Carl Gräfe

"Ik vond het ook een hele leuke excursie, het was geweldig weer, de groep was leuk, het landschap prachtig én de begeleiders leuk. 12 september"

- Gerda Dekker

"Ab ik heb gisteren een leerzame ochtend gehad was erg leuk en alle foto'szijn goed gelukt als je weer een excursie heb hoop ik weer eens mee te kunnen. 1 September.  "

- gertjan boots

"Ik, schoonvader van Tiny Dekker Koenen, heb de fotocursus/excursie heel erg leuk gevonden.  De cursus was een Vaderdag cadeautje van mijn kinderen met aanhang en kleinkinderen. Ik heb met veel plezier de uitleg aangehoord en weer leuke foto’s gemaakt in een omgeving waar ik anders nooit kom. 28 augustus."

- Peter Koenen

"Ik ben zaterdag 24 augustus voor de 3de keer mee geweest met Ab en Fred op fotoexcursie in de duinen bij Bergen. Ik kan er zo van genieten om heel vroeg op pad te zijn met mijn camera en zeker als Fred ons de vrije hand geeft in de natuur.  Ab geeft op een leuke en leerzame manier uitleg ook voor beginners. Het maakt niet uit met wat voor fototoestel je aan kom iedereen is welkom. Ab komt zo af en toe aan je vragen of het lukt en bekijkt je foto’s even op je toestel en geeft je tips waar nodig. Elk jaar heeft zo zijn eigen weerbericht….Het eerste jaar hadden we een enorme wolkbreuk gehad maar daardoor hele mooie landschapfoto’s kunnen maken. Het tweede jaar hadden we mist. Ook weer heel bijzonder. Dit jaar stond de heide heel erg mooi in bloei en waren er veel vlinders en libelles. Zo maak je toch elk jaar weer andere foto’s op de zelfde locatie. 27 augustus."

- Tiny Dekker

Top