Foto-excursie

Hallo beste natuur- en fotoliefhebber,

Wat zou je denken van de 'Vroege vogels in de zilveren morgenstond'? 
In de duinen en heide van Bergen aan Zee. Alles is mooi zo vroeg op de ochtend.

Fred van den Bosch is de boswachter die ons de mooiste plekken zal laten zien.
Ab Baart is als fotograaf de excursieleider.

Wanneer en waar:
24 augustus start parkeerplaats De Uilenvangersweg Bergen, Zeeweg richting bergen aan Bergen aan Zee.    
31 augustus parkeerplaats Verspecykweg Bergen aan zee.

Start: beide dagen 7:30 uur.
Op de zaterdagochtend 24 aug lekker vroeg in de ochtend (7.15 uur) verzamelen de deelnemers zich bij de parkeerplaats van de Uilenvangersweg.
Er heerlijk ontspannen uit te zijn om lekker in de duinen te banjeren met de foto-apparatuur waar je je vakantiefoto’s mee schiet. Elke camera voldoet. Smartcamera? Doen!  
Start: in het vroege daglicht, de zon tegemoet. De groep kan uit circa 15 personen bestaan en wordt begeleid door boswachter Fred van den Bosch van de PWN die alle in en outs kent van het duingebied. Belangrijk is vooral de bijdrage van Ab Baart die als fotograaf en fotocursusleider van fotocursus.nl een ieder in het zadel helpt met de instellingen van de camera, maar ook de groep ‘fotografisch’ laat kijken om fotovisie te ontwikkelen waardoor er betere foto’s kunnen ontstaan.
Landschappen zo vroeg met de opkomende zon en mist bij de grond. Duizend en één spinnenwebben tussen de bloeiende heide. Op 24 augustus gaan we ook op zoek naar de schaapskudde die in de duinen zijn werkt doet.

Op 31 augustus gaan we speciaal voor de vormen van een immens groot stuifduin om allerlei vormen door de wind vast te leggen. Dit stuifduin is normaal alleen in de verte zichtbaar in het landschap, ver van de paden.
Normaal niet te bezoeken. De mooie langharige Schotse Hooglanders. In de bekende gebieden kijken ze niet op of om. Hier zijn ze oplettender en daardoor mooier te fotograferen! Ook mooie landschappen met waterlopen.

Op beide dagen drinken we onderweg we koffie/thee met koek waar Ab voor zorgt. Er volgt dan ook nog een kleine lezing door Ab die daarvoor een hand-out verstrekt.
Leuker kan het niet!
Voor deze excursies zijn op beide dagen een maximaal aantal deelnemers te boeken. Opgeven kan via info@abbaart.nl graag met vermelding van mobiel telefoonnummer.

De kosten voor de workshop zijn € 29,50 per persoon per excursie. 
Meer info volgt na aanmelding en een aantal dagen vóór de aanvang. De ochtend is om circa 11.15 uur ten einde.

Nu doen! Voor je het weet vergeet je je aan te melden. info@abbaart.nl

Groeten Ab Baart

Pdf voor evtueel uitprinten:
excursies24en31aug19.pdf

 

Klanten aan het woord

"Het was een gezellige en leerzame dag! Lila heeft ook veel geleerd. Ze is naar eigen zeggen “van 0 naar 20” gegaan. Bedankt"

- Mirjam Tervoort

"Beste Ab, jouw fotocursus op 13 augustus j.l. was voor mij een uitkomst om mijn ervaring in het maken van foto\'s een goede lift te geven."

- Marien Druiven

"Goedemiddag Ab, Bedankt voor je geduld en je ontzettend goede uitleg. Ik heb genoten afgelopen zaterdag. Bedankt, en wie weet tot de volgende cursus."

- Carl Gräfe

Top