fotocursus contact abbaart.nl

Individuele cursus

Vooral bij bedrijven is die behoefte hier. Op jouw tempo fotografische kennis opdoen, één op één in de fotostudio van Ab Baart of op je eigen locatie.

De cursus is bedoeld als je niet goed richting weet te vinden om een keuze te maken tussen bijvoorbeeld de Algemene (basis)cursus of de Vervolgcursus fotograferen en daar een alternatief voor zoekt.

Je leert fotograferen nu wel heel snel

Denk bijvoorbeeld aan fotografen die een tijd lang zitten te tobben over allerlei moeilijke aspecten, of gelegenheidsfotografen die producten of andere zaken voor hun site willen vastleggen. Je kunt het niet beter treffen om het zo snel en doeltreffend mogelijk te leren met de Individuele cursus.

De individuele is
één van de fijnste cursussen om te doen!

In onze fotostudio is er voldoende ruimte om van alles op te stellen, zoals eigen verlichting voor portretten, waar je direct na uitleg mee aan de gang kunt.

Aansluitend of voorafgaand kun je ook voor technische kennis kiezen van camera, overig fotoapparatuur, Photoshop en/of andere programma's.

Voor uitleg in de portretsfeer is het aan te raden om een eigen model mee te nemen.

Productfotografie
Gaat het alleen om product-fotografie - met welke camera dan ook - neem dan even contact met ons op, telefonisch of per mail.

Bij ons staan altijd de product-settings klaar om mee aan de slag te gaan! Ook voor jouw meegenomen producten. Maar het kan ook zo zijn dat we een andere oplossing aandragen, zoals de Individuele cursus bij jou op locatie.

Bij de Individuele cursus kun je zelf je programma samenstellen aan de hand van jouw wensen!

Twijfel niet en neem daarom gewoon contact met ons op. Je kunt ons bereiken van ma t/m vrij (tijdens kantooruren) per telefoon: 06 53 26 03 27 of stuur een e-mail
(kijk bij 'contact')

Kortom de Individuele cursus is een op de riem gesneden cursus.

Uurtarief € 59,- (t/m 2 personen) ex 21% Btw als bedrijf.

Als particulier altijd even contact opnemen. Soms is een andere constructie handig.

Tijdsbesteding
In de fotostudio van Ab Baart minimaal 2 uur.

Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld met meerdere personen de Individuele (groeps)cursus te doen. Let wel dat het uurtarief boven de 2 personen gaat in overleg.

Cursus op jullie locatie. De afstand speelt een rol in de kosten. Altijd even overleggen.

Een ieder die
dit heeft besteed,
kwam in snel tempo echt wat aan de weet!